Láhve 0,7 l dopravujeme ideálně v kartonech po 6, 12, 18..lachvích, plech může být v kartonu 12, 24, 36..:-) Ale samozřejmě, vyjdeme vám vstříc :-)

Všerad

.Pivovar Všerad zahájil výrobu v Zámeckém dvoře ve Všeradicích dne 29.4.2013, kdy uvařil svoji první slavnostní várku a to světlý speciál 14%. 

Pivo zde vaří sládek Jiří Divis ze Všeradic.

K vaření piva je využívána voda z vlastních hlubokých studní, napájených krasovou vodou z podzemního jezera, které se nachází nad Všeradicemi na území CHKO Český kras. K vaření jsou používány zásadně české suroviny a to český humnový slad, české chmely z oblasti Žatecka a české kvasnice. Pro zahraniční speciály je používána kombinace českých a amerických chmelů. Zásadně nejsou používány žádné náhražky ani extrakty apod. Piva se vaří klasickým dekokčním způsobem s následnou technologií spodního, či svrchního kvašení. 

Piva nejsou filtrovaná ani pasterizovaná, proto musí být skladována v chladu do 8 max. 10°C a spotřebovány co nejrychleji po naražení.